Languages

Serveis

Residencia

Estades temporals o indefinides. Està garantida una atenció completa als residents tant a l'àrea sanitària com social. Opció excel·lent per passar una temporada per descans dels cuidadors o per recuperar-se d'una intervenció amb rehabilitació.

Centre de dia

Destinat a aquelles persones que volen continuar vivint a casa seva però vulguin relacionar-se i compartir activitats en un entorn que els estimula i els ajuda a seguir actius.

Amb horaris i serveis adaptables a les seves necessitats. També s’ofereix transport. Places acreditades, tramitem la pretació econòmica vinculada al servei

Infermeria

El centre disposa d’un servei d’infermeria especialitzat en assistència geriàtrica, garantint les cures dels nostres residents. Atenció de dilluns a diumenge.

Consulta mèdica

La  metgessa està especialitzada en geriatria. Te cura dels residents de manera continuada per garantir  el seu benestar.

Fisioteràpia

Teràpies individuals adequades a les necessitats de cada resident, utilitzant el gimnàs com a principal lloc de treball. El tractament de fisioteràpia ajuda a reduir el dolor, recuperar la mobilitat, millorar l’equilibri ,la confiança  i l’autonomia de cada resident.

Psicologia

La psicòloga del centre treballa amb els residents, seguint l'evolució de cada un d’ells des del primer dia.  L’objectiu és assolir una millor qualitat de vida tant per resident com per a la seva família el els darrers anys de vida, mitjançant el coneixement de la persona, el seu procés d’envelliment i les seves necessitats.

Treball social

El centre disposa d’una treballadora social que s’encarrega de gestionar les places col·laboradores així com d’assessorar i informar dels recursos existents en matèria d’acció social.

Teràpia ocupacional

Aconseguir la màxima autonomia en les activitats de la vida diària mitjançant la realització d’activitats grupals e individuals, explorant noves ocupacions significatives i fomentant d’antigues.

Educació social

Es realitzen activitats d’oci i de temps lliure diàriament. Es fomenta la participació i l’elecció d’activitats per part del residents, fent col·laborar a les famílies quan hi son presents.

Terapia amb animals

Utilitzem el vincle persona-animal com a part integral del procés de tractament. Els nostres residents aconseguiran grans beneficis emocionals amb aquestes teràpies. El contacte amb animals, els ajuda a millorar la salut global aportant beneficis psicològics i físics

Celebracions de festes i sortides

Un dels serveis que més il·lusió fa a tot l’equip són les sortides amb els residents, per visitar  fires (santa Llúcia), museus, sortir a dinar, passejar pel  barri, prendre cafè o realitzar activitats  amb d’altres col·lectius. Totes les celebracions es realitzen a la residència conjuntament amb els familiars, i els residents elaboren tota la decoració fent-los partícips al màxim de tot

Menús adaptats

Amb  cuina pròpia, Residència Bonavita ofereix una dieta sana i equilibrada supervisada setmanalment pel metgessa de la Residència. Aquests són variats i nutritius i canvien segons els productes de la temporada, adaptant-los a les necessitats de cada resident. El familiar pot quedar-se a dinar amb els nostres residents i gaudir dels magnífics menú que oferim

Servei religiós

Un cop a la setmana, per a les persones que lliurement ho desitgi , se celebra l’eucaristia al nostre centre.

Perruqueria

Es disposa d’una perruqueria pròpia. L’aspecte personal és molt important pels nostres residents. També s’ofereixen  serveis d’estètica (manicura, depilació)

Odontologia

Servei complert amb desplaçament de l’odontòleg a la residència

Podologia

Servei disponible un cop per quinzena.

Bugaderia

Servei de bugaderia propi.

Vols fer-nos alguna consulta?