Languages

Política de privadesa

Amb la informació que li proporcionarem a continuació RESIDÈNCIA Bonavita SL vol que vostè conegui quina és la política de privacitat aplicada pel que fa a les seves dades personals.
 
RESIDENCIA Bonavita SL compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i totes les dades sota la nostra responsabilitat seran tractades d'acord amb les exigències legals, i es guardaran les degudes mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, que garanteixin la confidencialitat.
 
El informem que les dades personals que ens faciliti seran incorporades a un fitxer, que està inscrit al Registre General de Protecció de Dades i del qual RESIDÈNCIA Bonavita SL és responsable, i seran dedicades a les finalitats pròpies de RESIDENCIA Bonavita SL, relacionades amb facilitar i millorar la vida dels que més necessiten d'atenció i de Serveis sanitaris i socials adaptats.
 
Així mateix, l'informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que RESIDENCIA Bonavita SL ofereix i que pretenem que siguin de la seva utilitat.
 
A la nostra pàgina web no hi ha cap Hipervincle que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa.
 
En cas necessari, pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a RESIDENCIA Bonavita SL, domiciliada al C. / PEDREL 111. 08032 de BARCELONA, indicant en el sobre: ​​Política de Privadesa, o mitjançant correu electrònic a info@residenciabonavita.es, indicant en l'assumpte: Política de Privadesa. A més, l'informem que les seves dades podran ser utilitzades per RESIDENCIA Bonavita SL per fer-li arribar informació del seu interès. En el cas que vostè no desitgi que això sigui així, dirigiu-vos a nosaltres mitjançant correu electrònic a l'adreça indicada anteriorment per comunicar.
 
Així mateix, RESIDENCIA Bonavita SL ofereix la possibilitat als seus membres adherits d'exercir els drets d'accés i de rectificació a través d'un escrit a: info@residenciabonavita.es.
 
Per tot això, entenem que en supòsit de facilitar les seves dades vostè ens concedeix l'autorització expressa per realitzar el tractament d'acord amb el que s'ha descrit més amunt i que, en qualsevol moment, vostè podrà revocar l'esmentada autorització.
 

COM PROTEGIM LES TEVES DADES PERSONALS?

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?
Responsable del tractament: RESIDENCIA BONAVITA S.L. C.I.F nº: B62852934 Adreça postal: C/ PEDREL 111. 08032 de BARCELONA. Correu electrònic: info@residenciabonavita.es.
 
2. Amb quina finalitat continuarem tractant les teves dades personals?
Tractem les dades personals dels usuaris amb la finalitat d'oferir-li l'atenció personal i cura de la Residència, i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).
 
3. Quan temps conservarem les teves dades personals?
Les dades personals es conservaran durant el termini de sis (6) anys de conformitat amb la normativa comptable vigent i, si s'escau, durant deu (10) segons la normativa de prevenció de blanqueig de capitals.
 
4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?
La base legal per al tractament de dades és el consentiment que ens va oferir durant la seva recollida.
 
5. A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?
Les dades únicament no es comunicaran a cap altre entitat, excepte en casos d'obligació legal.
 
6. Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals?
Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.
Podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@residenciabonavita.es.
Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, pots adreçar-te a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).